Rugby academy midden oost

Daniëlle Oerlemans

omdat deze talenten wel de ruimte krijgen om hun topsport te combineren met school ben ik zo enthousiast over de Rugby Academy

Daniëlle Oerlemans
Ambassadeur RAMO

Uit de eigen rangen van onze Rugby Academy is Daniëlle naar voren gestapt om de Academy te vertegenwoordigen. Omdat haar zoon een geweldig talent voor rugby bezit en zij in de praktijk meemaakt wat het vraagt van een opgroeiend kind om dagelijks top prestaties te leveren.

“Ik weet nog heel goed dat mijn moeder briefjes moest schrijven voor school, zodat ik mijn middagtraining kon doen. Als voormalig topsporter weet ik uit eigen ervaring hoe zwaar de combinatie van school en sporten is. Juist omdat deze talenten wel de ruimte krijgen om hun topsport te combineren met school ben ik zo enthousiast over de Rugby Academy.

Ik zie dagelijks hoe niet alleen mijn eigen kind, maar ook alle andere leerlingen van de Academy, zich vol inzetten. Op deze manier geven zij blijk van de discipline en het doorzettingsvermogen dat topsporters typeert. Rugby zelf is een sport die ik bijzonder waardeer, om de strakke discipline, om de sportieve mentaliteit en het respect voor elkaar en de tegenstander.

Van al deze zaken samen ben ik zo van onder de indruk geraakt dat ik me graag wil inzetten als ambassadeur van Rugby Academy MiddenOost.”