Skip to main content

Friends of RAMO

Friends of RAMO

Omdat de RAMO en Regio Rugby steeds groter worden, groeien niet alleen de ambities van de RAMO en onze regioteams, maar ook de kosten per speler.

Om te zorgen dat iedere (geselecteerde) speler in de regio mee kan doen aan de regio activiteiten en de ontwikkeling van deze spelers niet belemmert wordt door de kosten, is de vereniging “Friends of RAMO” opgericht.

Naar verwachting zal het RAMO programma alleen maar intensiever worden. Met nog meer aandacht voor individuele ontwikkeling. Daarnaast hebben we plannen om steeds vaker met regioteams te gaan spelen, vaker te gaan touren en meer internationale wedstrijden te gaan spelen. Dit brengt (individuele) hoge kosten met zich mee. Want aan dit alles zit natuurlijk wel een prijskaartje.

De Friends of RAMO is een aparte vereniging van “friends” met een onafhankelijk bestuur. Deze vereniging en dit bestuur staat dus los van de RAMO maar is er uiteraard wel nauw mee verbonden.

Hoe wordt je “Friend”?

“Friends” wordt je door een financiële bijdrage te leveren, variërend van 100 - 500 Euro per jaar. Deze bijdrage is fiscaal vriendelijk en kan volledig worden afgetrokken.

Het bestuur van de vereniging zorgt dat de gelden op een juiste manier worden aangewend; de RAMO of regio kan zich tot de Friends richten om een financiële bijdrage te vragen -individueel of collectief- voor een activiteit of initiatief. Denk bijvoorbeeld aan een bijdrage voor een buitenlandse trip of toernooi voor een regio team. Of het ondersteunen van een speler om een bepaalde activiteit of een bepaald traject mogelijk te maken.

Wie zijn er betrokken?

In het bestuur van de vereniging zitten DirkJan Stevens en Peter De Graaf. Beiden al lang betrokken bij de RAMO en het rugby in de regio. Zij zullen de portefeuille van de vereniging beheren en 1 keer per jaar verslag uitbrengen in de ledenvergadering van de vereniging.

Wat mag u als lid van de “Friends” verwachten?:

⁃ Een regelmatige update (via e-mail) van de RAMO en regio rugby om op die manier op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen en bovendien te weten waar de vereniging allemaal bij betrokken is;
⁃ Uitnodiging voor een RR wedstrijd van de regioteams in Amsterdam;
⁃ Uitnodiging voor de jaarlijkse RAMO BBQ;
⁃ Vermelding op de Friends pagina op de website van de RAMO.

Ook “Friends” of RAMO worden?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.