Skip to main content

Sponsoring en donateurs

Sponsoring en donateurs

De RAMO kan niet zonder onze sponsoren en donateurs. We onderscheiden een aantal type sponsoren en donateurs, met verschillende pakketten.

Onze ambitie is om met hét opleidingscentrum al onze getalenteerde rugbyspelers en het Nederlandse Rugby naar een hoger niveau te brengen. Die ambitie kost geld. Als de gehele exploitatie uit de jaarlijkse bijdrage van de ouders zou moeten komen dan zou deze te hoog worden voor het doel dat we nastreven. Daarom hebben wij sponsoren en donateurs nodig die toprugby en de RAMO een warm hart toedragen.

 We onderscheiden een aantal type sponsoren en donateurs, met verschillende pakketten:

 1. Ouder/Bedrijf sponsor: Wij hebben twee aantrekkelijke fiscale regelingen (Gold en Platinum) voor ouders die een eigen bedrijf hebben of zzp’er zijn. Tegenprestatie is:
 •  lidmaatschap van de business club 
 • vermelding op de website met logo.
 1. Partner sponsor: Indien je geen ouder bent, of meer wilt  sponsoren dan via de fiscale sponsor route mogelijk is, dan maken wij graag een maatwerk pakket met je.Tegenprestatie die je kan verwachten:
 •  lid van de business club
 • prominente vermelding op de website
 • clinics met uw bedrijf en de RAMO staff
 • shirt- en staff kleding sponsoring
 • gezamenlijk bezoek aan internationale wedstrijden
 1. Donateur: Je verbindt je als donateur voor een minimaal aantal jaren aan de RAMO, en je verwacht of hoeft geen tegenprestatie.  Uiteraard willen we je graag als donateur vermelden en ben je ook welkom bij de business club

 2. Friends of RAMO: Dit is een aparte vereniging van ”friends” met een onafhankelijk bestuur dat fondsen verzamelt om zaken te financieren die niet tot de begroting van de RAMO behoren. Lees hier meer over de Friends of RAMO.

Ook sponsor of donateur worden?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.